SURAT PEKELILING LEMBAGA PEPERIKSAAN BIL 1 2014_PENAMBAHBAIKAN PBS

Surat Pekeliling Ikhtisas ini dikeluarkan dengan tujuan memaklumkan tentang penambahbaikan dalam melaksanakan Pentaksiran Berasaskan Sekolah (PBS) bermula 1 April 2014 di semua sekolah kerajaan dan sekolah bantuan kerajaan termasuk sekolah swasta yang menggunakan kurikulum kebangsaan.

Penambahbaikan PBS_Menengah

Penambahbaikan PBS_Rendah

SURAT PEKELILING AM BIL 1 TAHUN 2014_PERATURAN PERJALANAN PEGAWAI AWAM KE LUAR NEGARA ATAS URUSAN PERSENDIRIAN

Dimaklumkan bahawa Jabatan Perdana Menteri telah mengeluarkan Surat Pekeliling Am Bil. 1 Tahun 2014 mengenai pindaan peraturan perjalanan pegawai awam ke luar negara atas urusan persendirian ke negara jiran bersempananan dengan Malaysia.

Surat Pekeliling Am Bil 1 Tahun 2014

URUSAN PEMANGKUAN PPP UNTUK MENGISI JAWATAN PENGETUA DAN GURU BESAR BAGI JULAI – DISEMBER TAHUN 2014 DI KPM

Dimaklumkan bahawa Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan mengeluarkan penyiaran kedua urusan pemangkuan Pengetua dan Guru Besar bagi pengisian bulan Julai sehingga Disember 2014 yang akan dibuka pada 02 April 2014 (Rabu) sehingga 23 April 2014 (Rabu).

urusan pemangkuan ppp untuk mengisi jawatan pgb 2014

PEKELILING PERKHIDMATAN BIL 3 1998 DAN BIL 5 2008 BERKAITAN PENERIMAAN HADIAH DI DALAM PERKHIDMATAN AWAM

Surat Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 5 Tahun 2008 bertujuan untuk meminda peruntukan perenggan 18, Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 3 Tahun 1998 iaitu mengenai pihak berkuasa yang boleh meluluskan penerimaan hadiah oleh Jabatan Kerajaan.

pekeliling perkhidmatan bil 3 1998 dan bil 5 2008

URUSAN PEMANGKUAN DG34 DG32 BAGI JAWATAN PENYELIA / PENYELIA KANAN DAN PEGAWAI DI JPN, PPD DAN KPM

Kementerian Pendidikan Malaysia akan mengadakan urusan pemangkuan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan ke Gred DG34 dan Gred DG32 bagi tahun 2014. Urusan pemangkuan ini adalah bagi tujuan mengisi kekosongan jawatan kenaikan pangkat hakiki Gred DG34 dan DG32 Penyelia/ Penyelia Kanan Dan Pegawai di JPN / PPD dan di Bahagian-Bahagian di Kementerian Pendidikan Malaysia pada tahun 2014. Untuk urusan ini, Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG32, Gred DG29 dan pegawai-pegawai yang telah mendapat kenaikan pangkat secara Time-Based (KUP) termasuk yang sedang cuti belajar, cuti separuh gaji, cuti tanpa gaji dan pegawai-pegawai yang dipinjamkan / tukar sementara ke agensi lain atau yang sedang mengisi jawatan kader serta memenuhi syarat.

Urusan Pemangkuan Dg34 Dg32 Di Jpn, Ppd Dan Kpm

myGov pmo mscjpa hrmis mampujbg jakim bheuuanm bpa bphintan 1malaysia iim

Penafian: Kerajaan Malaysia dan Pejabat Pendidikan Daerah Kota Setar adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh Pejabat Pendidikan Daerah Kota Setar.

Portal ini disenggara oleh Unit Penguran Maklumat & ICT , PPD Kota Setar

Hakcipta Terpelihara © 2013 Pejabat Pendidikan Daerah Kota Setar